The nr.1 dogs website: dog breeds, international news, many dog breeders and thousands of pictures.
INFO Member section:   LOG IN OPTIONS LOG OUT & WHO IS WHO
Name : Kyogle AustralianCattleDogs
Country : Belgium
: australiancattledogs.be/index.php
  

Available languages :   

Kyogle/Klopping
No picture

De Australian Cattle Dogs nemen een grote plaats in in mijn leven en in mijn huis. We wonen samen en samen beleven we heel wat. Er zijn vijf volwassen ACD's, de teven Katy, Ilyana, Isabelle en Camira en Colonydane Tanamisundown (Sunny) de reu en de twee kleintjes die op 11 april 2011 geboren zijn, Killara en Kyeemah.
Ik fok om te verbeteren en niet om te vermeerderen.
De ACD's worden getest in hun DNA op PRA(blindheid) en de BAERtest(doofheid). Ze gaan mee naar de show, een hobby van mij. Katy, de moeder van Bella en Lana en oma van Killara en Kyeemah, vindt het niet meer zo nodig en ze is veel liever thuis om lekker te luieren in het bos. Ze is Australische kampioen.
Ze zijn heel sociaal tegen andere honden.
Er lopen ook nog drie Cairn Terriers en dat zijn dezelfde bengels en kampioenen in uitdenken van kattekwaad. Maar ze doen voor elkaar niet onder.
Als U mijn schatten eens wilt bewonderen,
bel dan even, zodat ik zeker thuis ben en de koffie of thee klaar kan zetten.
Groetjes van Marij, Katy, Isabelle, Ilyana, Killara en Camira, Kyeemah en Sunny, de Cairns en de andere dieren natuurlijk ook.
Verder probeer ik me zoveel mogelijk in te zetten voor de herplaatsers, waarin ik Erica/Caat zoveel mogelijk help, die is bekent als de www.Cattledog-Coach.nl .
Wij willen deze honden helpen om met een gepaste heropvoeding, er weer geestelijk en lichamelijk, gezonde, vrolijke bengels van te maken en zoeken voor hen dan een nieuwe baas.


name: m klopping
tel: 0032-496-118844
e-mail: cattle.info@gmail.com
web site: australiancattledogs.be/index.php


Currently, we have:
DOGS:   1      2      3      4      5      6   
PUPPIES:   1      2   
Dog 1
Name : Colonydane Boots N All
Father : Ch.Aus. Colonydane Blue Travler
Mother : Colonydane Blue Serenade
Gender : Bitch
No picture
Dog 2
Name : Ilyana Kyogle
Father : Colonydane Tanamisundown
Mother : Colonydane Boots N All
Gender : Bitch
No picture
Dog 3
Name : Isabelle Kyogle
Father : Colonydane Tanamisundown
Mother : Colonydane Boots N All
Gender : Bitch
No picture
Dog 4
Name : Camira
Father : onbekend
Mother : onbekend
Gender : Bitch
No picture
Dog 5
Name : Killara Kyogle
Father : Black Heelers Argos
Mother : Isabelle Kyogle
Gender : Bitch
No picture Killara is op 11 april geboren. De trotse moeder heeft een minder gemakkelijke bevalling gehad, maar heeft ze op natuurlijke wijze op de wereld kunnen zetten. Bella is een goede moeder en ik hoop over ruim twee jaar met Killara ook een nestje kunnen fokken. Ondertussen gaan we showen als ze daar oud genoeg voor is. Paulien, die bij de hele bevalling is geweest, zal haar voorbrengen in de individuele klas, waarschijnlijk met haar broer in de koppelklas en met de Juniorhandling.
Dog 6
Name : Kyeemah Kyogle
Father : Black Heelers Argos
Mother : Isabelle Kyogle
Gender : Stud
No picture Kyeemah betekent "Of The Dawn", wat vertaald kan worden in ochtendgloren, wat meestal rood is. Kyeemah is een prachtige rode knul en gaat als alle testen en groeistuipjes goed verlopen, de nieuwe dekreu worden. Paulien gaat hem ook op de shows voorbrengen. We hopen hem Belg. Ned. en Duits Kampioen te kunnen maken en er zullen veel shows zijn waar aanwezig gaat zijn. Hij draagt bloed waar veel teven in Nederland, België en in Duitsland veel aan kunnen hebben. Met de echte Australische roots.
Nest 1
Date : 15/04/0002
Father : Colonydane Tanamisundown
Mother : Dcamira
Males : 3
Females : 1
No picture Camira heeft haar pups van Colonydane Tanamisundown (Sunny) op 15 april gekregen. Haar eigen vader was een import Australian Champion en haar moeder Ned, Belg en Lux kampioen.Er werd echter geen stamboom voor haar aangevraagt, daarom ben ik show met haar gaan doen en heel snel kon ik de inschrijving aanvragen. Camira is DNA-PRA C,Sunny is A, de pups worden B.
De pups zijn geboren op 15-4-2011
Eén teefje beschikbaar.
Nest 2
Date : 11/04/0002
Father : Black Heelers Argos
Mother : Isabelle Kyogle
Males : 3
Females : 2
No picture Bella heeft haar nest gekregen op 11 april en is een supergoede moeder. Alles over haar nest en dat van Camira kun je lezen op ons forum in de dagboeken "Bella en haar pups" en "Dcamira". Daar wordt vrijwel dagelijks veel over geschreven en veel foto's geplaatst.
Bij Bella is nog de rode reu Kyeemah vrij.

Thank you for your visit.


Nederlands Francais