De nr.1 website over de hond: honden rassen, internationaal nieuws, honden fokkers en duizenden foto's.
INFO Leden afdeling:   LOG IN OPTIES LOG UIT & WIE IS WIE

Zin om actief deel te nemen aan deze website?

Om snel naar een hoofdstuk te gaan, kies hier: 
   Inleiding. verder

Elke liefhebber, fokker, club, pension, hondenschool, gespecialiseerde winkel, reporter, uitgever, organisator van een show of evenement,... kortom IEDEREEN, kan een eigen gepersonaliseerde pagina maken op onze website. U heeft hiervoor niets nodig, behalve uw verbinding met het internet. In enkele minuten maakt u een mooie pagina en presenteert u zich aan de duizenden bezoekers van deze website. En dat alles zonder moeite, want ondanks de vele mogelijkheden van dit systeem is het allemaal bijzonder eenvoudig in gebruik !!

Heeft u reeds een website? Prima, want dan kan deze pagina u uitstekend helpen om meer bezoekers naar uw homepage te brengen. Wij zijn immers de 'Google' van de honden wereld: wij helpen u om op het grote internet gevonden te worden.

Het mooie van dit revolutionaire systeem, is dat u kan wijzigen wat u maar wil aan uw pagina en wanneer u maar wil. En dit alles zonder veel moeite. Om meer te weten over de mogelijkheden, gelieve verder te lezen!

...klik hier om uzelf te overtuigen van de efficiŽntie van onze afdeling links...Klik hier om verder te bladeren:  verder
terug  Wie kan deelnemen? verder

 Iedereen is welkom !!
Categorie Omschrijving Info
Fans: Indien u een liefhebber bent van een bepaald hondenras en nooit of slechts bij gelegenheid fokt, dan is dit de categorie die u zoekt. U kan uw pagina gebruiken om u en uw honden voor te stellen met tekst en de nodige foto's.
Fokkers: Indien u een (hobby-)fokker bent, dan kan u deze pagina gebruiken om uzelf, uw puppies en honden voor te stellen aan het grote publiek. Zo kan iedereen u terugvinden op het web.
Clubs: Ook alle rasclubs kunnen zich voortaan eenvoudig voorstellen.
Varia: Vindt u niet de gewenste categorie? Kijk dan even onder 'varia' in onze links-afdeling om een idee te krijgen van ons ruim assortiment aan mogelijkheden.
Reporters: Als u een reporter bent werkzaam in de honden verslaggeving, dan raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen. Deze website en onze organisatie bieden u heel wat mogelijkheden die we hier onmogelijk allemaal uit kunnen leggen.
Uitgevers: Of bent u een uitgever van een tijdschrift of een website in verband met honden? Dan kan u best ook even contact opnemen met ons. Wij sturen u de nodige uitleg over onze organisatie en de unieke mogelijkheden die wij u bieden, alsook de code om een advertentiepagina op de site aan te maken..
Evenementen: Organiseert u een honden show of een ander honden evenement? Contacteer ons dan snel zodat wij u de code kunnen toesturen om een advertentiepagina op de site aan te maken.
 


Klik hier om verder te bladeren:  verder
terug  Welke opties heeft u ter beschikking? verder

 Optiematrix:
Optie Fans Fokkers Clubs Varia Reporters Uitgevers Evenementen
Max. teksten: 3 3 3 3 3 3 3
Foto: V V V V V V V
Web adres: V V V V V V V
Ongelimiteerde updates: V V V V V V V
Link naar homepage: V V V V V V V
Nesten (+foto): 3 5 X X X X X
Honden (+ foto): 5 10 X X X X X
Opname in kalender: X X X X X X V
Veel meer: X X X X V V X
 


Klik hier om verder te bladeren:  verder
terug  Bekijk enkele screenshots. verder

Klik hieronder om enkel voorbeelden te zien van de mogelijkheden die een persoonlijke pagina u biedt. Let wel: niet elke screenshot is van toepassing op elke categorie. Voor een preciese omschrijving van de beschikbare opties moet u even terug bladeren.

1. De optielijst na het inloggen.

2. Het formulier waarmee u uw pagina onderhoudt.

3. Een uniek adres voor uw pagina aanmaken.

4. Een nest met puppies ingeven of wijzigen.

5. Een hond ingeven of wijzigen.

Let op: deze screenshots dienen enkel om u een idee te geven van de mogelijkheden, sommige opties zijn hier niet afgebeeld.


Klik hier om verder te bladeren:  verder
terug  Zijn er nog voordelen? verder

Natuurlijk, hier sommen we er enkele op:

  • U kunt zich op een ludieke manier voorstellen aan de duizenden (meervoud!) bezoekers die dagelijks (enkelvoud!) op onze site vertoeven. Zo bent u zeker dat zij u vinden wanneer ze u zoeken.

  • Niet alleen de bezoekers, maar ook internet zoekmotoren (zoals Google, Alltheweb, Yahoo, Altavista, Msn, Excite,...) komen bij ons regelmatig langs. Wij zorgen er zo ook voor dat u zeker via deze zoekmotoren gevonden wordt. Meer nog, wij sturen ze zelfs door naar uw homepage, zodat ook die gemakkelijker gevonden wordt !!

  • Gebruiksgemak en een verzorgde layout zijn voor ons erg belangrijk. Onze website wordt voortdurend verbeterd, om u een zo gemakkelijk mogelijk systeem voor te kunnen schotelen. Zo zorgt ons laatste nieuwe snufje ervoor dat de foto's die u op uw pagina wil plaatsen, automatisch verkleind worden om zo mooi in uw pagina te passen. Bij ons is eenvoud het sleutelwoord...

  • Interessant om weten: hoe sneller u beslist om een persoonlijke pagina op onze site aan te maken, hoe hoger u in de lijst van de categorie van uw voorkeur zal worden afgebeeld. Wees dus sneller dan uw concurrenten !!

  • En hoe meer pagina's wij uit uw land verzamelen, hoe meer nieuws we kunnen brengen uit uw regio. De doelstelling van deze website is immers om nieuws van over heel de wereld te brengen. Met andere woorden: help ons om u te helpen !

Kortom: twijfel niet langer, want deze website garandeert u naast een flinke dosis efficiŽntie ook volop plezier...


Klik hier om verder te bladeren:  verder
terug  Wat moet dat kosten? verder

Wij willen iedereen de kans bieden om aan onze site deel te nemen.
Daarom kiezen wij bewust voor zeer democratische prijzen. Het kan zelfs volledig gratis, zoals onderaan wordt uitgelegd. Natuurlijk kan u eerst rustig enkele weken proberen, zonder enige verplichting. Hieronder ziet u het overzicht per categorie:

Categorie Prijs/jaar Gratis ? Proefperiode
Fans: 0 Ä zie hieronder 9999 weken
Fokkers: 0 Ä zie hieronder 9999 weken
Clubs: Gratis V -
Varia:
(Dierenartsen - Dierenasielen - Doggy dance - Liefdadigheid)
Gratis V -
Varia:
(alle overige)
0 Ä zie hieronder 9999 weken
Reporters: Gratis V -
Uitgevers: Gratis V -
Evenementen: Gratis V -

Klik hier om verder te bladeren:  verder
terug  Laat me eraan beginnen.  

Zo gaat het in zijn werk:
  1. Indien u reeds een code ontving van iemand die u deze site aanraadde, dient u deze bij de hand te houden. Indien u geen code heeft, noteert of copieert u gewoon even deze: gen123456. (reporters, uitgevers of organisatoren van evenementen of shows: gelieve eerst een speciale code aan te vragen via e-mail)

  2. Vervolgens klikt u op de knop 'BEGIN NU' onderaan deze pagina, maar lees eerst goed de stappen vooraleer u begint (of print dit document even uit). U zal op een pagina komen waar u de code in kan vullen.

  3. Daarna kiest u de categorie waarin u uw pagina wil plaatsen. Indien u nog niet goed weet welke categorie kiezen, blader dan even terug naar het overzicht.

  4. Vervolgens wordt u gevraagd in te loggen. Indien u geen login hebt, kan u die eenvoudig aanmaken. Het wachtwoord wordt u dan toegestuurd via e-mail, dus controleer goed of uw email-adres correct is.

  5. Uw account is nu klaar en u kan beginnen met het opmaken van uw pagina. Ook om later iets aan uw pagina te wijzigen hoeft u enkel in te loggen en te wijzigen waar u het nodig vindt. Inloggen doet u door bovenaan de website op de gelijknamige link te klikken.
Klik hier om nu snel uw persoonlijke pagina aan te maken:   English Francais

[ 319651 ]